Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Word lid!
  Word lid!
 • word commissielid!
  word commissielid!
 • FSS Career Week
  FSS Career Week
 • Internationale Studiereis 2019
  Internationale Studiereis 2019
 • Sociologie Congres
  Sociologie Congres

American College Borrel

08Nov.

Van november 08, 2018 17:00 tot november 08, 2018 22:00

Bij Hoofdgebouw, De Boelelaan 1105, 1081 Amsterdam, Nederland

Op 8 november organiseert de nieuwe Borrel Commissie haar eerste themaborrel van dit studiejaar. Dit wil jij natuurlijk niet missen! Dit is niet zomaar een borrel, maar een American College Borrel!


Je kan het volgende verwachten: red cups, American football players, cheerleaders en typisch Amerikaanse spelletjes. Wil jij kans maken op een mooie prijs? Vergeet je dan niet in te schrijven voor het toernooi als tweetal! Dit kan tijdens de borrel in FoyEOS tot 18:00. Tot dan!


Nieuws

Schrijf je in voor een van de februaricommissies!

Vind je het leuk om de introductiedagen te organiseren voor de toekomstige eerstejaarsstudenten? Ben of word jij masterstudent en wil je een spetterende businesstrip organiseren naar een land naar keuze, waar er veel interessante bedrijven bezocht zullen worden?

Of het lijkt jou leuk om internationale en Nederlandse studenten bij elkaar te brengen? Dan is een van de februaricommissies zeker iets voor jou!

Lees meer...

Blog

EOS-blog #10: De februaricommissies

Hi allemaal,

Het is weer tijd voor een nieuwe blog! Deze keer staat de blog in het teken van de drie februaricommissies. Deze week zijn de inschrijvingen open gegaan voor de International Businesstrip Committee, de International Committee en de Introductie Commissie.

Lees meer...