Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
  • Word lid!
    Word lid!
  • Ledenweekend
    Ledenweekend

Sinterkerst Borrel

06Dec.

Van december 06, 2018 17:00 tot december 06, 2018 22:00

Bij Hoofdgebouw, De Boelelaan 1105, 1081 Amsterdam, Nederland

Hij komt, hij komt, de lieve goede Sint! De Sint is weer in het land en dat wil natuurlijk zeggen dat hij ook even een bezoekje brengt aan FoyEOS tijdens de Sinterkerst Borrel!


Op 6 december zullen wij Sinterklaas uitzwaaien naar Spanje, dus kom gezellig pepernoten eten en Sinterklaasliedjes zingen. Als je heel braaf bent geweest, mag je misschien zelfs op schoot bij Sinterklaas.

Nadat wij afscheid hebben genomen van Sinterklaas, kun je volop genieten van kerstnummers zoals 'All I want for Christmas' om zo alvast in de kerststemming te komen. Uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje!


Nieuws

Koop nu je ticket voor het EOS Ledenweekend 2019!

Het einde van dit enerverende schooljaar is in zicht. Om dit alles tot een spectaculair einde te laten komen, willen we dit samen met jullie knallend afsluiten tijdens het EOS Ledenweekend!

Lees meer...

Blog

EOS-blog #19: Het EOS Ledenweekend

Lieve EOS-leden,

Afgelopen jaar hebben wij met de hele Weekend Commissie keihard gewerkt aan het EOS Ledenweekend! Het duurde even voordat we een geschikte locatie hadden, maar na een hoop mailtjes en belletjes kwamen we dan toch bij het juiste adres.

Lees meer...