Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
  • Het EOS intro programma
    Het EOS intro programma
  • Word lid!
    Word lid!

VU Introductiedagen - Master

29Aug.

Van augustus 29, 10:00 tot augustus 30, 23:59

Bij Hoofdgebouw, De Boelelaan 1105, 1081 Amsterdam, Nederland

Tijdens de VU Introductiedagen heeft EOS, zoals ieder jaar, een extra eigen programma samengesteld om jouw studententijd goed te beginnen!

Wil jij nog meer uit de VU Introductiedagen halen? Meld je dan aan voor het EOS programma tijdens de VU Introductiedagen!


Op vrijdag 30 augustus is er voor de studenten van Nederlandstalige masters van 12 tot 14 uur een tour over de VU met uitleg over VUnet en Canvas. Ook is er een lunch in de ledenruimte van Faculteitsvereniging EOS: FoyEOS!

Aansluitend is het mogelijk om je op te geven voor het bootje varen op vrijdagmiddag. Vanaf 15 uur zal er over de Amsterdamse wateren worden gevaren! Je kan je binnenkort hier aanmelden voor deze boottocht!

 


Nieuws

Wij wensen iedereen een fijne zomervakantie!

Na een jaar hard werken is de zomervakantie aangebroken! EOS gaat ook genieten van een welverdiende vakantie, maar gelukkig kan je na de zomer weer bij ons terecht.

Zowel de bestuurskamer (HG-02A61) als FoyEOS (HG-02A03) zullen vanaf maandag 15 juli gesloten zijn. Vanaf maandag 19 augustus zijn beide kamers weer geopend en zal het bestuur voor je klaarstaan!

Namens het XXIIIe bestuur wensen wij iedereen een fantastische zomervakantie!

Blog

EOS-blog #22: Dit waren onze hoogtepunten

Op 24 september 2018 schreef ik de allereerste blogpost van EOS op de website. Nu, 10 maanden later, schrijf ik alweer de laatste blog van ons bestuursjaar. Het jaar zit er namelijk alweer op!

Het was een jaar met veel hoogtepunten en er zijn veel herinneringen gemaakt. Hieronder staan een paar hoogtepunten van het jaar beschreven.

Heb je deze leuke activiteiten gemist? Geen zorgen! Er staan voor volgend jaar weer veel activiteiten op de planning!

Lees meer...