Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Word lid!
  Word lid!
 • FSS Career Week
  FSS Career Week
 • Internationale Studiereis 2019
  Internationale Studiereis 2019
 • Koop je boekenpakket!
  Koop je boekenpakket!

Kerstbomen versieren bij ouderen

06Dec.

Van december 06, 2018 13:00 tot december 06, 2018 17:00

Bij IJdoornlaan, Nederland

Wil jij alvast in de kerststemming komen? En ook nog iets goeds doen voor de maatschappij? Ga dan mee met EOS Kerstbomen versieren met ouderen!


Op donderdagmiddag 6 december gaan we de ouderen van Woonzorgcentrum Het Schouw in Amsterdam Noord een handje helpen met het ophangen van de kerstversiering. Natuurlijk onder het genot van kerst tunes en een kop warme chocomel.

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door de Warme Winter Weken van NL Cares. Tijdens de Warme Winter Weken brengt NL Cares zoveel mogelijk gezelligheid naar maatschappelijke instellingen en zorgen vrijwilligers ervoor dat iedereen in de stad er warmpjes bij zit. Ook bewoners van woon- en zorginstellingen willen genieten van een sfeervolle kerstomgeving, en daar gaan wij ze bij helpen.

Er is maar een beperkt aantal plekken vrij voor dit evenement, dus wees er snel bij! Meld je aan via www.eosvu.nl/kerstbomen!


Nieuws

Meld je aan voor de Alumni Commissie!

Wil je na jouw studie nog verbonden blijven met de gezelligste vereniging? Dat kan door naar de Alumni-events te komen, maar nu heb je ook de kans om plaats te nemen in de Alumni Commissie! Deze commissie is namelijk op zoek naar twee nieuwe commissieleden!

Lees meer...

Blog

EOS-Blog #12: Wat is er bijzonder aan je bestuursjaar?

Lieve lezer,

Het jaar is gelukkig nog lang niet voorbij voor het XXIIIe bestuur, maar inmiddels wordt er al gezocht naar nieuwe bestuursleden voor het jaar 2019-2020! In deze blog vertellen de bestuursleden allemaal iets wat zij bijzonder vinden aan hun bestuursjaar.

Lees meer...