Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
  • Word lid!
    Word lid!
  • Ledenweekend
    Ledenweekend

Kerstbomen versieren bij ouderen

06Dec.

Van december 06, 2018 13:00 tot december 06, 2018 17:00

Bij IJdoornlaan, Nederland

Wil jij alvast in de kerststemming komen? En ook nog iets goeds doen voor de maatschappij? Ga dan mee met EOS Kerstbomen versieren met ouderen!


Op donderdagmiddag 6 december gaan we de ouderen van Woonzorgcentrum Het Schouw in Amsterdam Noord een handje helpen met het ophangen van de kerstversiering. Natuurlijk onder het genot van kerst tunes en een kop warme chocomel.

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door de Warme Winter Weken van NL Cares. Tijdens de Warme Winter Weken brengt NL Cares zoveel mogelijk gezelligheid naar maatschappelijke instellingen en zorgen vrijwilligers ervoor dat iedereen in de stad er warmpjes bij zit. Ook bewoners van woon- en zorginstellingen willen genieten van een sfeervolle kerstomgeving, en daar gaan wij ze bij helpen.

Er is maar een beperkt aantal plekken vrij voor dit evenement, dus wees er snel bij! Meld je aan via www.eosvu.nl/kerstbomen!


Nieuws

Koop nu je ticket voor het EOS Ledenweekend 2019!

Het einde van dit enerverende schooljaar is in zicht. Om dit alles tot een spectaculair einde te laten komen, willen we dit samen met jullie knallend afsluiten tijdens het EOS Ledenweekend!

Lees meer...

Blog

EOS-blog #19: Het EOS Ledenweekend

Lieve EOS-leden,

Afgelopen jaar hebben wij met de hele Weekend Commissie keihard gewerkt aan het EOS Ledenweekend! Het duurde even voordat we een geschikte locatie hadden, maar na een hoop mailtjes en belletjes kwamen we dan toch bij het juiste adres.

Lees meer...