Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Word lid!
  Word lid!
 • het XXIVe bestuur!
  het XXIVe bestuur!
 • EOS Congress
  EOS Congress
 • LCB 2019: City of the Future
  LCB 2019: City of the Future

EOS naar Jinek

11Jan.

Van januari 11, 21:15 tot januari 11, 23:59

Bij Pazzanistraat, 1014 DB Amsterdam, Nederland

Heb jij altijd al een kijkje willen nemen achter de schermen van een talkshow? En ook nog een rondleiding willen krijgen backstage? Ga dan op vrijdag 11 januari mee met met EOS naar Jinek!


Dit is een gratis evenement voor master- en premasterstudenten!

We zullen in de avond een aflevering van Jinek bijwonen, een rondleiding door de studio krijgen en er is ook nog een mogelijkheid om van tevoren iets te eten met z'n allen bij Brouwerij Troost. Wil je vooraf ook mee eten? Geef dat dan aan in het inschrijfformulier.

Geef je op via www.eosvu.nl/jinek! Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij!

We verzamelen om 19:30 bij Brouwerij Troost Westergas. Voor de mensen die niet mee gaan eten, we zien jullie graag om 21:15 bij het Mediacafé Amsterdam Westergasfabriek.


Nieuws

Meld je aan voor het XXIVe bestuur!

Faculteitsvereniging EOS is alweer op zoek naar het XXIVe bestuur! Het jaar is gelukkig nog lang niet voorbij voor het XXIIIe bestuur, maar inmiddels wordt er gezocht naar nieuwe bestuursleden voor het jaar 2019-2020!

Lees meer...

Blog

EOS-blog #15: Het EOS Congres 2019

Lieve lezers,

Framing, een concept wat vaak gebruikt wordt in de politiek, door organisaties en natuurlijk in het nieuws. Maar wat weten wij hier nu eigenlijk van en hoeveel invloed heeft dat daadwerkelijk op onze gedachten en acties?

Lees meer...