Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Word lid!
  Word lid!
 • word commissielid!
  word commissielid!
 • FSS Career Week
  FSS Career Week
 • Internationale Studiereis 2019
  Internationale Studiereis 2019
 • Sociologie Congres
  Sociologie Congres

Landelijk Sociologie Congres 2019

18Feb.

Van februari 18, 11:30 tot februari 18, 17:00

Bij Domplein 29, 3512 JE Utrecht, Nederland

Vrijheid: voor sommigen lijkt dit een vanzelfsprekendheid, voor anderen zeker niet. Maar wat is vrijheid nu eigenlijk? Welke vormen van vrijheid bestaan er en hoe kan de sociologie hier naar kijken? Dit komt allemaal ter sprake tijdens het Landelijk Sociologie Congres 2019!


Tijdens het congres zullen drie vormen van vrijheid besproken worden door diverse sprekers: ideologische vrijheid, vrijheid binnen de wet en instellingen en seksuele vrijheid. Tevens is er een mastermarkt, waar verschillende masterstudies uit alle hoeken van het land vertegenwoordigd zijn. Ideaal voor het kiezen van een masterrichting dus!

Zoals gezegd nemen verschillende sprekers ons in drie rondes mee in de verscheidene vormen van vrijheid via verschillende invalshoeken. De sprekers zullen in de komende tijd via het Facebook event bekend worden gemaakt. Houd dit evenement dus in de gaten voor meer informatie over het Landelijk Sociologie Congres 2019!

Tickets voor het meest interessante sociologie-evenement van het jaar zijn nu hier te koop. Een ticket voor het congres kost €5,-.

FB Banner


Nieuws

Schrijf je in voor een van de februaricommissies!

Vind je het leuk om de introductiedagen te organiseren voor de toekomstige eerstejaarsstudenten? Ben of word jij masterstudent en wil je een spetterende businesstrip organiseren naar een land naar keuze, waar er veel interessante bedrijven bezocht zullen worden?

Of het lijkt jou leuk om internationale en Nederlandse studenten bij elkaar te brengen? Dan is een van de februaricommissies zeker iets voor jou!

Lees meer...

Blog

EOS-blog #10: De februaricommissies

Hi allemaal,

Het is weer tijd voor een nieuwe blog! Deze keer staat de blog in het teken van de drie februaricommissies. Deze week zijn de inschrijvingen open gegaan voor de International Businesstrip Committee, de International Committee en de Introductie Commissie.

Lees meer...