Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
  • Word lid!
    Word lid!

Alumni Voetbalwedstrijd NL-DU

24Mar.

Van maart 24, 19:30 tot maart 24, 23:00

Bij ArenA Boulevard 1, 1101 AX Amsterdam, Nederland

Op 24 maart 2019 neemt de Alumni Commissie jullie mee naar de Johan Cruyff Arena. Om 20:45 speelt Nederland tegen Duitsland. Hopelijk zien we Van Dijk, Depay en Wijnaldum weer schitteren!

De EOS Alumni Voetbalwedstrijd NL-DU is vanaf nu open voor alle leden, dus ook voor niet-alumni!


Voorafgaand aan de wedstrijd krijgen we een rondleiding door de Arena en een presentatie van de business afdeling. Omdat EOS trakteert op een portie patat en een drankje zijn wij graag op tijd. We verzamelen rond 19:30 voor de Arena.

Jij laat de leeuw toch niet in z'n hempie staan? Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus schrijf je snel in via www.eosvu.nl/alumni-voetbal!

Ticketprijs: € 30,-
Tijd: +/- 19:30 (precieze tijd wordt gecommuniceerd per mail)
Dresscode: Oranje


Nieuws

Schrijf je in als mentor tijdens de introductiedagen!

Het is nog steeds mogelijk om je in te schrijven als mentor tijdens de introductiedagen. Om de nieuwe eerstejaars een goede start van hun studie te bezorgen, hebben we namelijk nog een aantal van jullie nodig!

Lees meer...

Blog

EOS-blog #21: Het XXIVe bestuur

Lieve lezers,

Op 5 juni werden Manon Paape, Sharon Morri, Frank Brugman, Shade de Wit, Noah Serkei en Andrea Nauta ingehamerd als kandidaatsbestuur. Vanaf 11 september zullen zij het stokje overnemen van het XXIIIe bestuur en aan de slag gaan als het XXIVe bestuur.

Tijd om hen eens beter te leren kennen! Je leest alles over het kandidaatsbestuur in deze blog.

Lees meer...