Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
  • Word lid!
    Word lid!

Freshmen Boat Trip

04Apr.

Van april 04, 19:00 tot april 04, 21:00

Bij Dijksgracht, 1019 BT Amsterdam, Nederland

Het is alweer bijna april en dat betekent dat de Eerstejaars Commissie weer een nieuw evenement organiseert voor alle eerstejaars! Op 4 april om 19:00 zullen wij wegvaren bij Hannekes boom om te beginnen aan onze boottocht over de Amsterdamse wateren.Onder het genot van een onbeperkt aantal drankjes en wat lekkere hapjes varen we met z’n allen de zonsondergang tegemoet tijdens de Freshmen Boat Trip!

Dit allemaal voor slechts een kleine bijdrage van €10! Mocht het weer ons in de steek laten, dan kunnen we er altijd een overdekte tocht van maken. Er is slechts ruimte voor 40 personen, dus wees er dus snel bij en meld je aan via www.eosvu.nl/boattrip!


Nieuws

Schrijf je in als mentor tijdens de introductiedagen!

Het is nog steeds mogelijk om je in te schrijven als mentor tijdens de introductiedagen. Om de nieuwe eerstejaars een goede start van hun studie te bezorgen, hebben we namelijk nog een aantal van jullie nodig!

Lees meer...

Blog

EOS-blog #21: Het XXIVe bestuur

Lieve lezers,

Op 5 juni werden Manon Paape, Sharon Morri, Frank Brugman, Shade de Wit, Noah Serkei en Andrea Nauta ingehamerd als kandidaatsbestuur. Vanaf 11 september zullen zij het stokje overnemen van het XXIIIe bestuur en aan de slag gaan als het XXIVe bestuur.

Tijd om hen eens beter te leren kennen! Je leest alles over het kandidaatsbestuur in deze blog.

Lees meer...