Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
  • Word lid!
    Word lid!

LCB 2019: City of the Future

07May.

Van mei 07, 09:00 tot mei 08, 18:00

Bij Mauritskade 64, 1092 AD Amsterdam, Nederland

Op 7 en 8 mei 2019 vindt het Landelijk Congres der Bestuurskunde plaats met als thema 'City of the Future: Risks and opportunities of future urban governance'. Gedurende twee dagen zal dit thema aan de hand van Keynotes, Workshops en Masterclasses behandeld worden.


Daarnaast is er gedurende het congres ruimte om in contact te komen met verschillende organisaties door middel van een carrièremarkt en netwerkborrels.

Kijk voor meer informatie over het LCB 2019 op de website www.lcb.nl. Houd daarnaast de social media van het LCB bij voor updates en exclusieve content omtrent het evenement.


Nieuws

Schrijf je in als mentor tijdens de introductiedagen!

Het is nog steeds mogelijk om je in te schrijven als mentor tijdens de introductiedagen. Om de nieuwe eerstejaars een goede start van hun studie te bezorgen, hebben we namelijk nog een aantal van jullie nodig!

Lees meer...

Blog

EOS-blog #21: Het XXIVe bestuur

Lieve lezers,

Op 5 juni werden Manon Paape, Sharon Morri, Frank Brugman, Shade de Wit, Noah Serkei en Andrea Nauta ingehamerd als kandidaatsbestuur. Vanaf 11 september zullen zij het stokje overnemen van het XXIIIe bestuur en aan de slag gaan als het XXIVe bestuur.

Tijd om hen eens beter te leren kennen! Je leest alles over het kandidaatsbestuur in deze blog.

Lees meer...