Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Het EOS intro programma
  Het EOS intro programma
 • Word lid!
  Word lid!
 • Introductie weekend
  Introductie weekend
 • Koop je boekenpakket!
  Koop je boekenpakket!
 • master groups
  master groups
 • EOS LEdenpas
  EOS LEdenpas

LCB 2019: City of the Future

07May.

Van mei 07, 09:00 tot mei 08, 18:00

Bij Mauritskade 64, 1092 AD Amsterdam, Nederland

Op 7 en 8 mei 2019 vindt het Landelijk Congres der Bestuurskunde plaats met als thema 'City of the Future: Risks and opportunities of future urban governance'. Gedurende twee dagen zal dit thema aan de hand van Keynotes, Workshops en Masterclasses behandeld worden.


Daarnaast is er gedurende het congres ruimte om in contact te komen met verschillende organisaties door middel van een carrièremarkt en netwerkborrels.

Kijk voor meer informatie over het LCB 2019 op de website www.lcb.nl. Houd daarnaast de social media van het LCB bij voor updates en exclusieve content omtrent het evenement.


Nieuws

Wij wensen iedereen een fijne zomervakantie!

Na een jaar hard werken is de zomervakantie aangebroken! EOS gaat ook genieten van een welverdiende vakantie, maar gelukkig kan je na de zomer weer bij ons terecht.

Zowel de bestuurskamer (HG-02A61) als FoyEOS (HG-02A03) zullen vanaf maandag 15 juli gesloten zijn. Vanaf maandag 19 augustus zijn beide kamers weer geopend en zal het bestuur voor je klaarstaan!

Namens het XXIIIe bestuur wensen wij iedereen een fantastische zomervakantie!

Blog

EOS-blog #22: Dit waren onze hoogtepunten

Op 24 september 2018 schreef ik de allereerste blogpost van EOS op de website. Nu, 10 maanden later, schrijf ik alweer de laatste blog van ons bestuursjaar. Het jaar zit er namelijk alweer op!

Het was een jaar met veel hoogtepunten en er zijn veel herinneringen gemaakt. Hieronder staan een paar hoogtepunten van het jaar beschreven.

Heb je deze leuke activiteiten gemist? Geen zorgen! Er staan voor volgend jaar weer veel activiteiten op de planning!

Lees meer...