Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
  • Word lid!
    Word lid!
  • Ledenweekend
    Ledenweekend

Inputavond

15May.

Van mei 15, 18:00 tot mei 15, 20:45

Bij De Boelelaan, Amsterdam, Nederland

Woensdag 15 mei vindt er bij EOS een inputavond plaats. Tijdens deze avond kunnen leden input en feedback geven op drie verschillende onderwerpen, waar wij als bestuur graag meer input over willen.

Dus als je het leuk vindt om inspraak te hebben op het beleid van EOS of als je het leuk vindt om het bestuur een beetje te helpen, kom dan naar de inputavond!


Het programma voor deze avond is als volgt:

17:45 - 18:00 Inloop
18:00 - 18:45 Ronde 1: Meerjarenplan Unity
19:00 - 19:45 Ronde 2: Internationalisering
20:00 - 20:45 Ronde 3: Vrienden van EOS
20:45 Borrel in FoyEOS

Mocht je niet bij alle onderwerpen aanwezig kunnen zijn, dan is dat geen probleem. De inputavond start om 18:00 uur, maar je kan ook een ronde later aansluiten. Meer informatie nodig? Houd dan dit Facebookevenement in de gaten of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Nieuws

Koop nu je ticket voor het EOS Ledenweekend 2019!

Het einde van dit enerverende schooljaar is in zicht. Om dit alles tot een spectaculair einde te laten komen, willen we dit samen met jullie knallend afsluiten tijdens het EOS Ledenweekend!

Lees meer...

Blog

EOS-blog #19: Het EOS Ledenweekend

Lieve EOS-leden,

Afgelopen jaar hebben wij met de hele Weekend Commissie keihard gewerkt aan het EOS Ledenweekend! Het duurde even voordat we een geschikte locatie hadden, maar na een hoop mailtjes en belletjes kwamen we dan toch bij het juiste adres.

Lees meer...