Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
  • Word lid!
    Word lid!
  • Ledenweekend
    Ledenweekend

EOS helpt Kringloopwinkel De Lokatie

11Jun.

Van juni 11, 13:00 tot juni 11, 16:00

Bij Distelweg, 1031 Amsterdam, Nederland

Vind jij het leuk om de beste tweedehands pronkstukken te ontdekken? En wil je ook nog iets goeds doen voor de maatschappij? Ga dan op dinsdagmiddag 11 juni samen met de werknemers van Kringloopwinkel De Lokatie aan de slag om de winkel in te richten en het magazijn op orde te brengen tijdens EOS helpt Kringloopwinkel De Lokatie!


De Lokatie is een recycling bedrijf dat bijdraagt aan de verlenging van de levensduur van goederen. Elke week worden er nieuwe spullen geleverd: vintage meubels, servies, schilderijen en boeken. Naast deze opbrengsten biedt de organisatie werkplekken voor mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Rekening houdend met de beperkingen van de deelnemers wordt er gewerkt aan de uitbreiding van hun competenties en wordt er gezocht naar mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

Er is maar een beperkt aantal plekken vrij voor dit evenement, dus wees er snel bij! Meld je aan via www.eosvu.nl/kringloop!


Nieuws

Koop nu je ticket voor het EOS Ledenweekend 2019!

Het einde van dit enerverende schooljaar is in zicht. Om dit alles tot een spectaculair einde te laten komen, willen we dit samen met jullie knallend afsluiten tijdens het EOS Ledenweekend!

Lees meer...

Blog

EOS-blog #19: Het EOS Ledenweekend

Lieve EOS-leden,

Afgelopen jaar hebben wij met de hele Weekend Commissie keihard gewerkt aan het EOS Ledenweekend! Het duurde even voordat we een geschikte locatie hadden, maar na een hoop mailtjes en belletjes kwamen we dan toch bij het juiste adres.

Lees meer...