Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
  • Het EOS intro programma
    Het EOS intro programma
  • Word lid!
    Word lid!

EOS helpt Kringloopwinkel De Lokatie

11Jun.

Van juni 11, 13:00 tot juni 11, 16:00

Bij Distelweg, 1031 Amsterdam, Nederland

Vind jij het leuk om de beste tweedehands pronkstukken te ontdekken? En wil je ook nog iets goeds doen voor de maatschappij? Ga dan op dinsdagmiddag 11 juni samen met de werknemers van Kringloopwinkel De Lokatie aan de slag om de winkel in te richten en het magazijn op orde te brengen tijdens EOS helpt Kringloopwinkel De Lokatie!


De Lokatie is een recycling bedrijf dat bijdraagt aan de verlenging van de levensduur van goederen. Elke week worden er nieuwe spullen geleverd: vintage meubels, servies, schilderijen en boeken. Naast deze opbrengsten biedt de organisatie werkplekken voor mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Rekening houdend met de beperkingen van de deelnemers wordt er gewerkt aan de uitbreiding van hun competenties en wordt er gezocht naar mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

Er is maar een beperkt aantal plekken vrij voor dit evenement, dus wees er snel bij! Meld je aan via www.eosvu.nl/kringloop!


Nieuws

Wij wensen iedereen een fijne zomervakantie!

Na een jaar hard werken is de zomervakantie aangebroken! EOS gaat ook genieten van een welverdiende vakantie, maar gelukkig kan je na de zomer weer bij ons terecht.

Zowel de bestuurskamer (HG-02A61) als FoyEOS (HG-02A03) zullen vanaf maandag 15 juli gesloten zijn. Vanaf maandag 19 augustus zijn beide kamers weer geopend en zal het bestuur voor je klaarstaan!

Namens het XXIIIe bestuur wensen wij iedereen een fantastische zomervakantie!

Blog

EOS-blog #22: Dit waren onze hoogtepunten

Op 24 september 2018 schreef ik de allereerste blogpost van EOS op de website. Nu, 10 maanden later, schrijf ik alweer de laatste blog van ons bestuursjaar. Het jaar zit er namelijk alweer op!

Het was een jaar met veel hoogtepunten en er zijn veel herinneringen gemaakt. Hieronder staan een paar hoogtepunten van het jaar beschreven.

Heb je deze leuke activiteiten gemist? Geen zorgen! Er staan voor volgend jaar weer veel activiteiten op de planning!

Lees meer...