Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Het EOS intro programma
  Het EOS intro programma
 • Word lid!
  Word lid!
 • Introductie weekend
  Introductie weekend
 • Koop je boekenpakket!
  Koop je boekenpakket!
 • master groups
  master groups
 • EOS LEdenpas
  EOS LEdenpas

Introductieweekend Antwerpen

13Sep.

Van september 13, 17:00 tot september 15, 16:00

Bij Antwerpen, België

Wil jij op de best mogelijke manier beginnen aan je studententijd? Schrijf je dan in voor het EOS Introductieweekend naar Antwerpen van 13 tot en met 15 september.


Tijdens dit weekend zal je vrienden maken voor het leven, de stad verkennen en genieten van het Antwerpse nachtleven. Het weekend bestaat onder andere uit een kroegentocht en een legendarisch themafeest. De prijs voor dit weekend is €45. Bij deze prijs zit verblijf, ontbijt, een volgeplande zaterdagmiddag en eten voor de zaterdagavond inbegrepen. Dit weekend wil je niet missen!

Schrijf je in via: www.eosvu.nl/antwerpen


Nieuws

Wij wensen iedereen een fijne zomervakantie!

Na een jaar hard werken is de zomervakantie aangebroken! EOS gaat ook genieten van een welverdiende vakantie, maar gelukkig kan je na de zomer weer bij ons terecht.

Zowel de bestuurskamer (HG-02A61) als FoyEOS (HG-02A03) zullen vanaf maandag 15 juli gesloten zijn. Vanaf maandag 19 augustus zijn beide kamers weer geopend en zal het bestuur voor je klaarstaan!

Namens het XXIIIe bestuur wensen wij iedereen een fantastische zomervakantie!

Blog

EOS-blog #22: Dit waren onze hoogtepunten

Op 24 september 2018 schreef ik de allereerste blogpost van EOS op de website. Nu, 10 maanden later, schrijf ik alweer de laatste blog van ons bestuursjaar. Het jaar zit er namelijk alweer op!

Het was een jaar met veel hoogtepunten en er zijn veel herinneringen gemaakt. Hieronder staan een paar hoogtepunten van het jaar beschreven.

Heb je deze leuke activiteiten gemist? Geen zorgen! Er staan voor volgend jaar weer veel activiteiten op de planning!

Lees meer...