Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Word lid!
  Word lid!
 • De commissies zijn geopend!
  De commissies zijn geopend!
 • Introductie weekend
  Introductie weekend
 • International Businesstrip
  International Businesstrip
 • master groups
  master groups
 • EOS LEdenpas
  EOS LEdenpas
 • Koop je boekenpakket!
  Koop je boekenpakket!

Commissie info borrel

12Sep.

Van september 12, 17:00 tot september 12, 22:00

Bij Hoofdgebouw, De Boelelaan 1105, 1081 Amsterdam, Nederland

EOS is weer op zoek naar enthousiaste studenten die willen deelnemen aan een commissie! In een commissie organiseer je samen met anderen de evenementen op de EOS agenda.


Alle activiteiten vallen onder de pijlers study, fun of business. Van een reis tot een congres, en van een carrière week tot een feest, er valt van alles te organiseren! Een commissie leert je naast organiseren ook samenwerken in een groep, kritisch denken en beslissingen maken. Daarnaast is commissiewerk een goede aanvulling op je CV, het laat zien dat je praktische ervaring hebt opgedaan tijdens je studie Ook organiseert EOS speciaal voor commissieleden twee uitjes per jaar en ontvang je de felbegeerde EOS-trui! Voor meer informatie kom vooral langs bij deze borrel. Naast informatie over de commissies wordt het natuurlijk ook een gezellige borrel met gratis drankjes, dus kom vooral langs!


Nieuws

Het EOS jaar is begonnen!

Na een geslaagde introweek is het EOS jaar weer begonnen!
Wij beginnen deze maand goed met de commissie informatie borrel en natuurlijk het introductie weekend naar Antwerpen.
Kom vooral langs in de FoyEOS (HG-02A3) voor een tosti of een potje tafel voetbal en voor vragen kan je altijd langs de Bestuurskamer (HG-02A61) komen. 
Wij van het XXIVe bestuur wensen jullie een fantastisch begin van het jaar toe!

Blog

EOS-blog #23: Onze laatste dagen als bestuur

Lief EOS-lid,

Allereerst hoop ik dat je een fijne vakantie hebt gehad, uitgerust bent en een hoop leuke dingen gedaan hebt! Inmiddels zijn de colleges weer begonnen, wat betekent dat het nieuwe collegejaar officieel van start is gegaan.

Daarnaast betekent dit ook het einde van ons bestuursjaar. Waar we vorig jaar rond deze tijd bijna ingehamerd werden als XXIIIe bestuur, worden we nu bijna uitgehamerd.

Lees meer...