Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Halloween Borrel!
  Halloween Borrel!
 • EOS businessclub
  EOS businessclub
 • Word lid!
  Word lid!
 • International Businesstrip
  International Businesstrip
 • master groups
  master groups
 • EOS LEdenpas
  EOS LEdenpas
 • Koop je boekenpakket!
  Koop je boekenpakket!

Inhouse dag Defensie

15Oct.

Van oktober 15, 15:00 tot oktober 15, 18:00

Bij Kattenburgerstraat 7, 1018 JA Amsterdam

*This event will be in Dutch*

Om jou kennis te laten maken met Defensie en Defensity College organiseren wij in hartje Amsterdam een inhousedag op 15 oktober!


Defensie beschermt wat ons dierbaar is. Militairen verdedigen Nederland, de (economische) belangen en bevriende landen. Ze komen op voor anderen en ondersteunen bij rampen. Zo draagt Defensie bij aan vrede, vrijheid en veiligheid in de wereld.

Defensity College is het werkstudent programma van Defensie en biedt WO studenten een bijbaan aan bij Defensie. Hierin voer je opdrachten uit die passen bij jouw studierichting en interesses. Je kunt bijvoorbeeld bijdragen aan het ontwerp van toekomstig materieel of werken aan (sociale) innovaties bij Defensie.
Als werkstudent bij Defensie krijg je dus de kans om relevante werkervaring op te doen in jouw eigen vakgebied en bied je Defensie nieuwe inzichten met jouw kennis en expertise. Naast een (betaalde) bijbaan biedt Defensity College je de kans om jezelf te ontwikkelen en aan je competenties te werken door middel van trainingen, meerdaagse oefeningen en opleidingsdagen.

Wij beginnen de dag om 15:00 met een workshop die gegeven zal worden door onze eigen werkstudenten, ook zullen wij vertellen wat wij allemaal doen en welke mogelijkheden er voor jou zijn. Na de workshop is het tijd voor een borrel waar wij al jouw vragen kunnen beantwoorden!

Wil jij de wereld van Defensie beter leren kennen? Schrijf je dan nu in voor deze unieke en interessante workshop voor 11 oktober!

www.eosvu.nl/defensie 

*De workshop wordt gegeven op militair terrein, houd er dus rekening mee dat wij een aantal gegevens van jou nodig hebben en je een ID (paspoort, ID-kaart of rijbewijs) bij je moet hebben.

Nieuws

Openingstijden BK en FoyEOS

Attentie

 

31 Oktober openen de ledenruimte FoyEOS en de bestuurskamer om 12:00! Excuses voor het eventuele ongemak. 

Het EOS jaar is begonnen!

Na een geslaagde introweek is het EOS jaar weer begonnen!
Wij beginnen deze maand goed met de commissie informatie borrel en natuurlijk het introductie weekend naar Antwerpen.
Kom vooral langs in de FoyEOS (HG-02A3) voor een tosti of een potje tafel voetbal en voor vragen kan je altijd langs de Bestuurskamer (HG-02A61) komen. 
Wij van het XXIVe bestuur wensen jullie een fantastisch begin van het jaar toe!

Blog

EOS-blog #23: Onze laatste dagen als bestuur

Lief EOS-lid,

Allereerst hoop ik dat je een fijne vakantie hebt gehad, uitgerust bent en een hoop leuke dingen gedaan hebt! Inmiddels zijn de colleges weer begonnen, wat betekent dat het nieuwe collegejaar officieel van start is gegaan.

Daarnaast betekent dit ook het einde van ons bestuursjaar. Waar we vorig jaar rond deze tijd bijna ingehamerd werden als XXIIIe bestuur, worden we nu bijna uitgehamerd.

Lees meer...