Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • EOS businessclub
  EOS businessclub
 • KNAEK
  KNAEK
 • Word lid!
  Word lid!
 • EOS LEdenpas
  EOS LEdenpas
 • Koop je boekenpakket!
  Koop je boekenpakket!

FSW Loopbaanweek

31Oct.

Van oktober 31, 2016 10:00 tot november 04, 2016 17:00

Bij De Boelelaan, Amsterdam, Nederland

Ben jij op zoek naar een stageplek? Ben jij een FSW-student op zoek naar een bedrijf dat bij jou past? Ben je benieuwd wat je met jouw studie kunt bereiken?
Dan is de FSW Loopbaanweek de ideale mogelijkheid voor jou! Van 31 oktober tot 4 november 2016 zal FSW loopbaanweek II plaatsvinden. In deze week kan je deelnemen aan interactieve workshops van bedrijven zoals Edelman, Calco en KWINK groep. Je leert hier niet alleen het bedrijf kennen maar ook zal je veel kennis opdoen, doordat de workshops handig zijn voor je gehele studie en werkcarrière.
Op 2 november zal een netwerkborrel plaatsvinden, waar je in een informele sfeer kunt netwerken met bedrijven als De Vrije Student, Jobs & Media Group, Solve Amsterdam, Aethon, Defensie, Youtopia, AmsterdamCares en the Hospitalitist. Deelname is gratis. Klik hier om je aan te melden.


 Careerstarter

Maandag 31 oktober, 10:00
Careerstarter (www.careerstarter.nl) richt zich op de student die wil starten bij een toonaangevende organisatie voor een traineeship of een startersfunctie. Vaak wordt voor dit soort banen het E-assessment ingezet als selecterend onderdeel. Om sollicitanten hierin bij te staan heeft Careerstarter een training ontwikkeld die in 1 dag de belangrijkste elementen van het E-assessment (Logisch-, Verbaal -en Numeriek redeneren) uitvoerig behandelt. Na afloop van die training ben je niet alleen bekend met de vragen maar ook uitstekend in staat om de juiste strategieën per onderdeel toe te passen voor een maximaal resultaat. Op de training bij de loopbaanweek zal een algemene toelichting op de werking van E-assessments gegeven worden, en vervolgens zal het onderdeel Logisch redeneren behandeld worden. Na afloop van de training heb je een goed beeld bij het maken van een echt E-assessment en vergroot je significant je score op het onderdeel Logisch Redeneren.

Werken bij de EU

Maandag 31 oktober, 13:00
Werken bij de EU biedt starters de kans om de levens van 500 miljoen mensen te beïnvloeden. Het ondersteunen van de Europese commissie behoort zelfs tot een van de mogelijke trainingsplaatsen. Na een goed betaalde training bij “werkenbijdeEU” heeft jouw internationale carrière een vliegende start gekregen, en dat kan zeer nuttig zijn met de toenemende Europese integratie van de afgelopen jaren.

Kwink groep

Dinsdag 1 november, 10:00
Kwink groep geeft advies over maatschappelijke vraagstukken. Je zou bijvoorbeeld advies kunnen geven over energie, gezondheid & sport, cultuur of andere zaken in het publieke domein. Je gebruikt hierbij wetenschappelijk onderzoek en geeft op basis hiervan een advies aan organisaties. Kortom: een baan die uitstekend aansluit op een studie aan onze faculteit!

Calco

Dinsdag 1 november, 13:00
Calco verbindt al sinds 2004 afgestudeerde talenten aan de nieuwe IT-gerichte maatschappij. Op deze manier kan Calco alumni afleveren die zowel communicatief sterk als IT-gericht zijn. Je wordt hiermee klaargestoomd om IT teams van bedrijven te managen en tevens de relaties tussen Calco en andere bedrijven te onderhouden. Kortom: Een baan met een fantastisch carrièreperspectief in de steeds sneller wordende informatiemaatschappij.

Awaken & More

Donderdag 3 november, 13:00
Awaken&More is een door studenten gerund non-profit consultancybureau dat haar expertise levert aan non-profitorganisaties en sociale organisaties. Er wordt onder andere hulp geboden bij het ontwikkelen van strategieën, uitvoeren van onderzoek en het realiseren van prestatieverbeteringen. Op de website (https://awakenmore.org) staat een tweetal cases besproken dat een goed beeld geeft van deze werkzaamheden.

Edelman

Vrijdag 4 november, 10:00
Edelman is een bedrijf dat communicatieadvies geeft aan bedrijven. Edelman benadrukt hoe belangrijk communicatie is geworden in de hedendaagse maatschappij. Het is daarom essentieel dat communicatieadviseurs de dialoog met klanten en organisaties professioneel aan kunnen gaan. Een droomstart voor een pas afgestudeerde communicatiewetenschapper!

Gemeente Amsterdam

Vrijdag 4 november, 13.00
Ben je nieuwsgierig, maatschappelijk gedreven, recent hbo/wo student of afgestudeerd en heb je passie voor de stad Amsterdam? De gemeente biedt verschillende stage en traineepool mogelijkheden voor studenten.

Klik hier om je aan te melden voor de verschillende workshops!


Nieuws

Coronavirus Update

Dear EOS-members,

We are happy to announce that FoyEOS is open again! The corona measures are taken into account, which means that there are limited spots available. Come by to hang out with friends, get a tosti or study for a bit. We are looking forward to see you all again!!

We hope everyone is doing well and that we will be able to organize reallife events soon! We will keep you update through our social media accounts!

Our Instagram and our facebook.

To reach us with questions/remarks, you can contact us personally, you can e-mail to Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. or send a WhatsApp message to the EOS number: +31205986725

Love,

The XXVth Board 

 

 

Blog

EOS Blog #10: board year as public relations!

A board year at EOS is very educational, challenging and above all great fun. This week, the function Public Relations will be highlighted!

 

Lees meer...