EOS 3289Mijn naam is Isa Vos en ik ben 20 jaartjes jong. Afgelopen jaren heb ik mij ingezet voor mijn studie Communicatiewetenschap en dit jaar ga ik mij inzetten als secretaris bij de Faculteitsvereniging EOS. Ik ben geboren en getogen in het prachtige West-Friesland, maar woon sinds een kleine twee maanden in Amstelveen.

Sinds mijn eigen introductieweek aan de VU ben ik lid geworden van Faculteitsvereniging EOS. Het eerste jaar bezocht ik nog niet veel activiteiten en ben ik ook pas in het tweede halfjaar een commissie gaan doen. Ik heb in mijn eerste jaar de Carrièreweek II commissie gedaan. De commissie vond ik erg leuk en daarom besloot ik om ook in mijn tweede jaar plaats te nemen in een commissie, de Weekend Commissie. Afgelopen jaar ben ik door mijn commissie actiever geworden bij de vereniging, maar de wintersport heeft mij echt actief gemaakt. Door de wintersport heb ik heel veel leuke nieuwe mensen leren kennen en ben ik meer activiteiten gaan bezoeken. Uiteindelijk, zo actief, dat ik besloten heb om te gaan solliciteren voor een bestuursjaar. Na twee spannende maanden hoorde ik in april dat ik het stokje van Eva mocht overnemen.

Als Secretaris ben ik verantwoordelijk voor alle administratieve taken, zoals het notuleren van vergaderingen, het bijhouden van de ledenadministratie en het controleren van de voorraden. Verder behoort het coördineren van de Alumni Commisse en de Borrel Commissie tot mijn vaste taken. Naast deze twee commissies zal ik dit jaar ook de Carpe Noctum, Congres Commissie en de Passief Commissie coördineren. Daarnaast zal ik plaatsnemen in de National Council of Communication Science.

Ik hoop jullie allemaal te zien in onze ledenruimte, FoyEOS!