Je bevindt je op deze pagina omdat je je wilt uitschrijven. We hopen dat je tevreden bent over de diensten van EOS waar je gebruikt van hebt gemaakt. Wist je dat EOS ook interessant voor je kan zijn nadat je afgestudeerd bent?

Je kan je via het uitschrijfformulier gratis laten registreren als Alumnus/Alumna! Als Alumnus/Alumna ben je welkom op speciale Alumni-activiteiten. Op deze activiteiten kun je je oud-studiegenoten nog een keer spreken op bijvoorbeeld een boottocht, maar je spreekt ook andere sociale wetenschappers en leert waar zij na hun studie terecht zijn gekomen.

Je kunt als oud-lid ook Vriend van EOS worden! Ben je iemand die EOS nog steeds een warm hart toedraagt? En wil je bijdragen aan het verbeteren van de activiteiten die EOS aanbiedt? Als Vriend van EOS betaal je jaarlijks een zelfgekozen bedrag aan contributie. Met jouw contributie en de contributie van andere Vrienden van EOS kunnen we de EOS-commissies blij maken met extra budget als ze een goed uitgedacht en innovatief idee voor een activiteit hebben. Afgelopen jaren hebben de Vrienden van EOS het volgende mogelijk gemaakt:

  • Dat er voor het eerst sinds drie jaar een carrièremarkt heeft plaatsgevonden tijdens de FSS Career Week. De Carrièreweek Commissie, de Businessclub Commissie en de Externe Relaties Commissie hebben de handen ineengeslagen en hun krachten gebundeld en een goedbezochte Career Market neergezet. 
  • Dat er inspirerende sprekers op het eerste Engelstalige EOS-congres konden worden uitgenodigd. 
  • Dat er op het EOS-ledenweekend een Silent Disco plaatsvond.

Ben je geïnteresseerd om Vriend van EOS te worden? Lees hier meer en meld je aan!

Door dit formulier in te vullen schrijf je je uit als lid van EOS.